مراحل قالبگیری ایمپلنت

مراحل قالبگیری ایمپلنت

 پایه ایمپلنت نقش ریشه دندان را دارد و در داخل استخوان قرار میگیرد پروتز ساختاری است که در داخل محیط دهان قابل دیدن است و همان بخشی است که زیبایی و عملکردجویدن را برای شما بازسازی می کند.

۲ – در جلسه اول پروتز ، قالبگیری انجام می‌شود و قالب به لابراتوار ارسال می گردد در جلسه دوم و حدود ده روز بعد روابط بین دو فک تعیین می شود نزدیک به یک ماه بعد ، فریم های فلزی یا تمام سرامیک با طی مراحل پیچیده لابراتواری ساخته و در داخل دهان امتحان می شود . سپس قالب آن به لابراتوار ارسال می گردد.

۳ – حدود یک ماه زمان می برد تا سرامیک گذاری روی فریم ها و تعیین شکل و فرم دندان ها انجام شود و در صورت تایید تمامی مراحل ، پروتز نهایی تحویل داده می‌شود.

۴ – حداقل تعداد هشت جلسه کلینیکی ، در بازسازی های کامل دهان مورد نیاز است که بعد از هرجلسه ، کار برای ساخت مرحله بعد یا انجام اصلاحات به لابراتوار ارسال می‌شود. مراحل عنوان شده برای بازسازی های تمام فک بوده و ممکن است در تعداد واحدهای کمتر بعضی از مراحل به صلاحدید پزشک ، حذف شوند.

۵ – هرکدام از مراحل انجام شده توسط لابراتوار باید در دهان بیمار به تایید پزشک متخصص پروتز برسد و در صورت عدم تایید ، مرحله مورد نظر جهت اصلاح به لابراتوار بازگرداننده می شود قطعا هرگونه اصلاح یا تکرار مراحل برای کلینیک و لابراتوار زمانبر و هزینه بر می باشد . ولی به دلیل تعهد ما نسبت به ارائه بهترین درمان ، هیچگونه هزینه ی مجددی به بیمار تحمیل نمی‌شود . افزایش تعداد جلسات و زمان درمان ، صرفا نیازمند صبوری شماست.

۶ – برای انجام امور مربوط به پروتز ، ممکن است روش های متعدد درمانی وجود داشته باشد که در نهایت همه روش ها می بایست منجر به عملکرد صحیح جویدن و زیبایی کافی شود. به همین دلیل مراحل و روش های درمان در مراکز مختلف متفاوت است.

۷ – برای ساخت روکش ایمپلنت گاهی ممکن است قطعات اصلی پروتزی در شرکت تامین کننده قطعات ایمپلنت ناموجود باشد و تهیه آن نیاز به زمان بیشتری دارد به همین خاطر گاهی اوقات پروسه درمان طولانی تر می شود

۸ – در روکش های فلزی سرامیکی یک لبه فلزی یک میلیمتری در قسمت داخلی برای افزایش اصطحکام سرامیک وجود دارد که به سمت زبان شماست و مشکلی در زیبایی ایجاد نمیکند .

۹ – سطح بیرونی روکش هایی که در ناحیه جلویی دهان قرار دارند در زیبایی نقش دارند. اما روکش های دندان های عقبی پهنتر وبزرگتر هستن و در عملکرد جویدن موثرن و نقشی در زیبایی ندارند.

۱۰ – بعد ازکشیدن دندان به دلیل از دست رفتن ریشه ها برجستگی استخوانی کمتر می شود و درناحیه ای که دندان کشیده شده ممکن است استخوان حجم خودش را از دست بده و حالت فرو رفته پیدا کند. بعد از قرار دادن روکش ممکن است این فرو رفتگی محل تجمع مواد غذایی شود و در ناحیه لثه مشهود باشد .

۱۱ – در بی دندانی های وسیع و تمام فک در طی زمان بعد از کشیدن و با افزایش سن ، استخوان و لثه تحلیل رفته و برای قرار دادن پروتز و بازسازی عملکرد جویدن مطلوب ممکن است نیاز باشد که از سرامیک رنگ لثه ، برای پر کردن این نواحی استفاده شود .

۱۲ – در هر مرحله از درمان در صورت داشتن هرگونه جوش تبخال و ضایعه در ناحیه لب ، به دلیل مسائل بهداشتی تا بهبودی کامل ، روند ادامه درمان به تعویق می افتد .

6 دیدگاه

  1. مریم حسنینی گفته:
    18 خرداد 1402

    ممنونم از زحمات دکتر کار دشوار وریسک دارد

    پاسخ
  2. صفدر محمدی گفته:
    6 تیر 1402

    کار دکتر انصافا عالیست ،من در مرحله قالبگیری هستم تاالان خیلی خوب کار کردند .

    پاسخ
    • عیسی ریگی گفته:
      18 تیر 1402

      ازکار دکتر دهقان بسیار بسیار عالیست من درمرحله قالبگیری هستم کار دکتر دهقان تا الان کار خیلی خیلی خوب کار کردند دکتر دهقان خیلی ممنونم ار لطفا شما (مرسی ) (عیسی ریگی )

      پاسخ
    • 19 تیر 1402

      خیلی خوشحالیم که از خدمات ما راضی هستین

      پاسخ
  3. مانا گفته:
    14 مرداد 1402

    ممنونم از دکتر دهقان عزیز بابت تیم حرفه ای و خوش برخوردشان من فوبیای دندون پزشکی دارم ولی کارتون بی نظیره

    پاسخ

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *