تفاوت انواع روکش ایمپلنت دندان

انواع روکش دندان

روکش ایمپلنت دندان چیست؟

برای این که توضیح مختصری در مورد روکش ایمپلنت دندان بدهیم می توان گفت که  به بخش تاجی یا نهایی ایمپلنت دندان که در دهان قرار می گیرد و ظاهر آن دقیقا مثل دندان های اصلی طراحی شده است که این روکش ایمپلنت بر روی پایه اصلی ایمپلنت نصب می شود. روکش ایمپلنت از همان جنس روکش دندان یا روکش زیر کونیا می باشد. بهتر است که روکش ایمپلنت توسط دندانپزشک متخصص ایمپلنت انجام بشود. باید بدانید که برای نصب کردن روکش ایمپلنت بهتر است. که از همان دندانپزشکی که برای بخش فیکسچر و جراحی به آن مراجعه کرده اید، بروید  و بهتر است که همان دکتر روکش ایمپلنت را برای شما نصب کند . دکتری که از قبل برای شما این کار را انجام داده است بهتر از هر کسی می داند که با چه سیستمی و با چه زاویه ای فیکسچر ایمپلنت را قرار بدهد.

لازم به ذکر است در کلینیک دکتر دهقان مشاوره های انتخاب نوع ایمپلنت و نوع روکش ایمپلنت بصورت رایگان برای بیمار انجام خواهد شد و در طول مدت درمان کادر کلینیک دکتر دهقان همراه بیمار خواهند بود تا بیمار را در مسیر ایمپلنت یاری کنند.

برنامه تلویزونی دکتر دهقان با موضوع کدام روکش بهتر است؟

 

انواع روکش ایمپلنت

 

یک نکته مهم که باید بدانید این است که روکش ایمپلنت بر اساس نوع مواد سازنده آن به طور کلی سه نوع اصلی تقسیم بندی می شود. انواع روکش ایمپلنت دندان عبارت است از:

  • یک نوع از روکش ایمپلنت از نوع روکش PFM  بیس می باشد که این نوع روکش دندان از جنس آلیژ فلزات گرانبها بوده و بر روی آن سرامیک دندانپزشکی قرار می گیرد و نوع مرغوبی از روکش ایمپلنت دندان می باشد.
  • یکی دیگر از انواع روکش ایمپلنت دندان روکش ایمپلنت تمام زیر کونیا می باشد که این نوع روکش کاملا از یک جنس و از زیر کونیای High transluscent  تولید و ساخته شده است . این نوع از روکش ایمپلنت از استحکام و زیبایی بالایی برخوردار است. این روکش از بقیه موارد بیشتر یافت می‌ شود و طرفداران بیشتر نسب به بقیه دارد.
  • اخرین نوع ایمپلنت دندان روکش ایمپلنت با فریم زیر کونیا: در این نوع روکش ایمپلنت دندان  به جای آلیاژ از زیر کونیا به عنوان بیس و فریم اصلی استفاده شده و برای تامین جنبه زیبایی پرسلن یا همان سرامیک دندانپزشکی قرار می گیرد.

در صورت افتادن روکش ایمپلنت دندان چه باید بکنیم؟

یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که ممکن است برای بعضی از  افرادی که از روکش ایمپلنت دندان استفاده می کنند پیش بیاید کنده شدن روکش ایمپلنت می باشد. باید برانید که ایمپلنت از اجزای مختلفی تشکیل شده است همان طور که می دانیم نصب هر کدام از آن ها در طول درمان و مراحل مختلف انجام می شود. چسباندن روکش ایمپلنت آخرین مرحله درمان به شمار می آید. همان گونه که حتما می دانید هر واحد از ایمپلنت مانند دندان طبیعی نیست که شیری و دائمی داشته باشد و روش های مراقبتی متفاوت و بسیاری دارد. باید بدانیم که اگر ایمپلنت شل شود و بیفتد از هیچ جایگزینی نمی توان برای آن استفاده و پیدا کرد مگر این که آن را با ایمپلنت دیگری جایگزین کنید. یکی از دلیل های  شل شدن ایمپلنت زبان زدن به او و این که فشار زیاد به آن وارد کنید می باشد. یکی از سوال هایی که ممکن است برای افراد بسیاری پیش بیاید این است کا اگر در شرایطی روکش ایمپلنت دندان ما شل شده و بیوفتد باید چه کار هایی انجام بدهیم:

  • پس از شل شدن و افتادن رو کش ایمپلنت، قطعه افتاده شده را دور نیاندازید و آن را نگه دارید د به مطب پزشک متخصص ایمپلنت ببرید.
  • از جویدن غذا با آن سمت ایمپلنت جلو گیری کنید.
  • پس از این اتفاق هر روز دو الی سه بار از دهان شوی غیر الکی استفاده کنید.
  • فورا به مطب دکتر دندان پزشکی خود مراجعه کنید.

نحوه ساخت روکش ایمپلنت چگونه است؟

 

هر فردی که‌‌ قصد دارد روکش ایمپلنت انجام بدهد باید برایش روکش ایمپلنت خاص دندان خود و مناسب با سایز فک و دهان انجام بشود. در ساخت روکش ایمپلنت دندان نوع آن بسیار مهم است و باید که حتما با بدن سازگار باشد. برای این که سایر فک و دهان شما  را اندازه بگیرند باید قالب گیری انجام بشود و پس از قالب گیری با توجه به ک ع روکش مناسب برای شما روکش ایمپلنت می سازند.

 بهترین روکش ایمپلنت دندان چیست؟

باید بدانید  ایمپلنت دندان از دو بخش ریشه که داخل استخوان قرار می گیرد و روکش که بخش ظاهری آن است تشکیل می‌ شود. پزشک جراح دهان و دندان پس از آن که جای جراحی التیام  یافتن و جوش خوردن ایمپلنت به استخوان ، روکش را روی ریشه قرار می‌ دهد و روکش را با سیمان های مخصوص دندانپزشکی به ریشه می‌ چسباند. نوع روکش ایمپلنت با توجه به نیاز و ترجیح بیمار انتخاب می‌ شود. ما در قبل در مورد انواع روکش ایمپلنت توضیحات کامل را دادیم و برای هر فرد با توجه با سازگاری های بدنش روکش انتخاب می کنند.

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *